WVZ - verzoek winterklaarmaken 2020

Geplaatst op 28-09-2020  -  Categorie: Algemeen

 

logo-watersport-vereniging-zandvoort 

 

 

  

 

Het zomerseizoen 2020 loopt ten einde en we zullen het clubhuis en de haven weer winterklaar moeten maken.

 

De havenafbouw is vastgesteld op zaterdag 17 oktober met voorbereidingen op 10 oktober en laatste puntjes op de i op 24 oktober; zoals u weet, kunt zich hiervoor inschrijven via het inzetrooster.

Als je je ingeschreven hebt niet vergeten accu boormachine mee nnemen!

 

Wat moet u doen en vooral niet vergeten!!!

 

  • Stoelenhok leegruimen voor 10 oktober of eerder; alle achtergebleven voorwerpen worden uiteindelijk afgevoerd naar grofvuil. Er gaat een slot op het stoelen hok, dat gebruikt wordt voor haven materilalen opslag.
  • Je sup, windsurfplanken en waveplanken op de buitenrekken wegnemen voor 10 oktober; achtergebleven boarden, ook alle losliggende boards om en in het clubhuis zullen worden afgevoerd. Buitenrekken worden in de winter  i.v.m. shovelwerkzaamheden tijdelijk verwijderd.
  • Catamarans en monohull bootjes moeten in principe voor 17 oktober weg zijn, maar voor de echte bikkels kunnen tot en met 24 oktober blijven liggen in de afgebouwde kale haven. Daarna zullen we noodgedwongen de boten op kosten van de eigenaar moeten verwijderen naar P-de Zuid.
  • Jumbo en de lesboten worden afgevoerd voor en op 10 oktober of eerder naar het gemeenteterrein.
  • Dan liggen er spullen in niet toegewezen zeilvakken, waar we de eigenaren niet hebben kunnen opsporen; ook die spullen voeren we af, of nemen we in als gevonden voorwerpen. Tijdens de winter mag u spullen in uw zeilvak laten mits er maar niets uit steekt.
  • Haal uw natte pakken die u in de winter niet gebruikt weg; er hangen er op dit moment veel te veel! Pakken die er dan overblijven worden door ons gestickerd met datum en de niet in gebruik zijnde pakken worden afgevoerd. 

 Waardevolle spullen worden ingenomen als gevonden voorwerpen en zullen in het voorjaar met de opening van het seizoen op Hemelvaartsdag uitgestald worden voor de rechtmatige eigenaar; als die niet komt dan wordt het verkocht voor wat een lid ervoor geeft , of daarna naar grofyuil afgevoerd.

 

Met sportieve groeten, 

  

Kees de Keizer, Havencommissaris WVZ